Mistapikavippi https://mistapikavippi.com Hyviä tapoja rahoittaa hankintasi Wed, 05 Jun 2024 13:42:58 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Uusien ruokailuvälineiden tarve https://mistapikavippi.com/uusien-ruokailuvalineiden-tarve/ Tue, 21 May 2024 05:00:00 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=93 Onko sinulla ajatuksena, että ruokailuvälineiden tulisi olla uusia, tehokkaita ja ehkä ympäristöystävällisiä? Uusien astiastojen ja ruokailuvälineiden hankinta on monelle mieluista puuhaa, mutta valikoima on todella laaja.

Ruokailuvälineisiin liittyy myös oma historiansa, siinä missä Suomessa syödään hyvin erilaisilla aterimilla kuin esimerkiksi Japanissa. Joskus täysin uusien astioiden ostaminen on järkevämpää kuin vanhojen, sillä esimerkiksi Yle on uutisoinut lyijypitoisuuksista vanhoissa astioissa. Jotkut astiat ovat kuitenkin vanhoistakin asioista yhä suosittuja. Tustu ja löydä hyvä valikoima netistä.

Laatu ennen kaikkea

Laadukkaat ruokailuvälineet ovat oiva sijoitus. Ne kestää aikaa. Kun valitset uusia ruokailuvälineitä, panosta kestäviin materiaaleihin kuten ruostumattomaan teräkseen tai laadukkaisiin puumateriaaleihin. Näin välineetkin pysyvät erittäin hyvässä kunnossa.

Mieti käyttötarkoitusta

Ennen ostosten tekemistä olisi jokaisen hyvä pohtia, mihin tarkoitukseen uudet ruokailuvälineet tulevat. Käytetäänkö niitä vain juhlissa vai arkenakin? Erilaiset tilanteet saattavat vaatia erilaisia välineitä, päätöksiä tuleekin harkita huolella.

Ympäristötietoisuus

Ympäristötietoisuudella on tärkeä rooli nykyaikaisessa ostoskäyttäytymisessä, myös ruokailuvälineiden hankinnassa. Esimerkiksi kertakäyttöastioita olisi hyvä välttää ja suosia uudelleenkäytettäviä astioita. Jos kertakäyttöastioita tarvitsee, on hyvä valita kestäviä materiaaleja, kuten bambua.

Harkitse settiä tai yksittäisiä välineitä

Kun harkitset uusien ruokailuvälineiden hankintaa, voit valita valmiin setin, josta löytyy kaikki välineet tai hankkia yksittäisiä välineitä tarpeidesi mukaan. Setit ovat käteviä vaihtoehtoja ja niitä voi saada useissa eri väreissä. Settejä voi myös yhdistellä.

]]>
Hanki upeita lisävarusteita iPadillesi https://mistapikavippi.com/hanki-upeita-lisavarusteita-ipadillesi/ Mon, 12 Jun 2023 03:00:00 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=89 iPad on todella monipuolinen laite, ja sillä voi muun muassa piirtää, kirjoittaa, käsitellä kuvia ja videoita. iPad taipuu monenlaisen käyttäjän tarpeisiin, ja sen tähden se on todella suosittu. Shoppaile ipad lisävarusteet täällä, niin saat iPadistasi kaikki hyödyt irti monipuolisesti.

iPad sopii koko perheen käyttöön

Netistä löytyy paljon vinkkejä iPadin käyttöön. Lisävarusteista ensimmäinen hankinta voisi olla näytönsuojus. iPadille niitä on saatavilla paljon erilaisia, ja sellaisen avulla tablettia voi käyttää ilman pelkoa siitä, että se naarmuuntuisi tai likaantuisi. Näytönsuojia on saatavana myös hihnallisina versioina. Lasten tarpeisiin on kehitetty esimerkiksi auton istuimen järjestäjä, josta voi katsella iPadia ajomatkan aikana, eikä pienet potkutkaan haittaa käyttöä.

Lisätarvikkeet monipuolistavat iPadin käytön

iPad ei muutenkaan ole mikään turhake, sillä sitä voi hyödyntää myös opiskelussa. Monissa kouluissa, peruskoulusta korkeakouluihin, tietokoneilla ja muilla laitteilla työskentely on tullut jäädäkseen. iPadille on helppo kirjata muistiinpanoja luennoilla. Opiskelu- ja työskentelykäyttöön sopivia lisävarusteita ovat mm. Apple Pencil ja säädettävä kotelo, jonka avulla iPadin saa hyvin pysymään pystyasennossa pöydällä.

Monipuoliseen työskentelyyn iPad sopii saatavilla olevien lisävarusteiden ansiosta. Voi hankkia esimerkiksi erilaisia mikrofoneja, kauko-ohjain kameralle, kestävämpiä koteloita suojaamaan iskuilta, ja pöytäjalusta, jonka avulla iPadin saa asetettua korkeammalle tasolle. Saatavilla on myös erikoislinssi tarkkojen lähikuvien ottamiseen. Lisävarusteiden ansiosta iPadia voi käyttää koko perhe omien tarpeiden mukaan.

]]>
Kauniita ja kestäviä lisälaitteita älypuhelimiin https://mistapikavippi.com/kauniita-ja-kestavia-lisalaitteita-alypuhelimiin/ Wed, 28 Sep 2022 03:30:00 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=86 Välillä laajassa valikoimassa voi mennä sormi suuhun, mistä löytää se juuri minulle sopiva tuote. Tottakai vaadit vain parasta, niin kestävyydessä kuin ulkonäössäkin. Lisätarvikkeilla älylaitteista voi ottaa kaiken hyödyn irti, ja niitä voi suojata.

Lisätarvikkeiksi lukeutuvat yleisesti ottaen esimerkiksi älylaitteiden laturit, matkapuhelimien suojakuoret ja näytön suojat, erilaisten tablettien tarvikkeet kynistä kuulokkeisiin ja jopa älytelevisiot ja niiden mutkattomaan käyttöön liittyvät tarvikkeet. Asiantunteva asiakaspalvelu on monille miellyttävä yllätys, olipa ajatuksissa sitten älykoti, laadukas äänentoisto tai toimivampi kotitoimisto.

Kohtaamisia älylaitekaupoissa

Mistä tiedän että älylaitteen kuori sopii puhelimeeni? Kuka auttaa minua älylaitteiden hankinnassa? Onko ostamani laturi sopiva? Voiko samaa älylaitteen kynää käyttää usealla eri laitteella? Näihin kysymyksiin osaa vastata älylaitteiden asiantuntija niin verkossa kuin kivijalkaliikkeessäkin. Eivät asiat niin hankalia olekaan, katso täältä niin näet miten asia hoituu kätevästi, ja valinnanvaraakin löytyy mukavasti.

Rahalla saa ja hevosella pääsee

Sanoo vanha sananlaskukin jo sen. No, mistä sitten saada rahoitus älylaitteisiin ja niiden lisävarusteisiin? Keinojahan on monia, kuinka tienata rahaa nopeasti. Jotkut ovat keksineet kirjoittamisen taidon ja kehittäneet siitä itselleen tulonlähteen. Toiset taas ovat hyviä valokuvaamaan. Nopeasti rahaa hankintoja varten saa myös lainaamalla tai ottamalla vaikka pikavipin.

Toki ensi alkuun rahankerryttämissuunnitelmassasi voit lähteä liikkeelle siitä, että säästät älypuhelimeen. Olisihan aika hassua omistaa lisälaitteita älypuhelimeen, ilman itse älypuhelinta!

]]>
Suojaa yhteisösi ensiapuvälineiden avulla https://mistapikavippi.com/suojaa-yhteisosi-ensiapuvalineiden-avulla/ Sun, 27 Feb 2022 07:00:00 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=83 Usein kauppojen seinillä näkee vihreitä säilytysbokseja. Olet varmasti miettinyt, mitä niissä säilytetään?

Tuntomerkkeinä tuolle vihreälle laatikolle on yleinen hälytysnumero: 112. Siitä myös selviää, kuinka laitetta käytetään. Jottei pidetä hullua jännityksessä, paljastan laitteen nimen: Defibrillaattori! Koitapa lausua kyseinen sana muutaman viskipaukun jälkeen…

Milloin defibrillaattori auttaa?

Suomen Sydänliiton sivustoilta selviää, että defibrillaattoria tarvitaan sydänpysähdyksen jälkeen. Defibrillaattori eli sydäniskulaite käyttää hyödykseen tasavirtasähköä. Sydämen kärsiessä rytmihäiriöitä, auttaa sähkö sitä ikään kuin käynnistymään uudelleen. Sitä voisi siis verrata auton natokaapeleihin.

Laite opastaa ummikonkin käyttämään sitä oikein. Tärkeintä on kuitenkin, kuten jokaisessa onnettomuustapauksessa, ilmoittaa asiasta hoitohenkilökunnalle.

Koska tärkeintä sydänpysähdyksessä on aika, toimeen on tartuttava nopeasti. Siksi jokaisella työpaikalla on defibrillaattorivastaava, joka huolehtii, että defibrillaattori toimii, että kaikki saavat tarvittavan koulutuksen sekä tiedot laitteesta sekä rekisteröi sen def.fi -palveluun.

Ensiapuvälineiden hinta

Mitä tällainen sitten maksaa? Ensiaputarvike.fi tarjoaa defibrillaattorit ja siihen tarvittavat varaosat edullisesti. Markkinoiden korkeinta laatua noudattavat, terveysviranomaisten hyväksymät laitteet voivat pelastaa henkiä. Voiko sen arvoa mitata? Siksipä työpaikalle tuhannen euron sijoitus voi poikia itsensä takaisin hädän koittaessa.

Medkit.fi mainitsee tärkeän seikan: Mitä jos hoitohenkilökunta ei ehdi ruuhkan keskeltä kiireiselle tehtävälle, joka sijaitsee laitakaupungilla? Tällaisia paikkoja ovat lentokentät, uima-, liikunta- sekä jäähallit ja useat isommat tavaratalot. Tällöin minuutit, jopa sekunnit, ratkaisevat. Laitteen oikea käyttö voi pelastaa ihmishenkiä, kunhan itse ei jää toimettomaksi.

]]>
Elämässä sattuu ja tapahtuu https://mistapikavippi.com/elamassa-sattuu-ja-tapahtuu/ Wed, 16 Feb 2022 07:55:15 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=80 Onnettomuuden hetkellä ensihoito on äärimmäisen tärkeää. Onnettomuuksia sattuu valitettavan usein ja monesti itsestä riippumattomista syistä. Jokaisen on hyvä varautua jollain tavalla onnettomuuksien varalle.

Useimpia meistä on kohdannut elämän aikana jonkinlainen onnettomuus. Oli sitten kyseessä vaikkapa auto-onnettomuus tai naapurin tippuminen katolta kattoremonttia tehtäessä. Kuinka moni meistä voi rehellisesti sanoa, että autosta tai kotoa löytyi silloin sopivat hätävarusteet onnettomuutta varten?

Nykypäivänä autojen vakiovarusteisiin kuuluu ensiapupaketti. Onneksi suurin osa auto-onnettomuuksista on lieviä ja usein tämä ensiapupaketti riittää näissä tilanteissa. Valitettavasti joskus tilanne voi olla huomattavasti vakavampi, ja sillä hetkellä tilanne olisi vaatinut muutakin kuin sideharsoa ja teippiä.

Yleensä ambulanssi saadaan tapaturman sattuessa paikalle melko nopeasti. Kuitenkin valitettavasti saamme jatkuvasti lukea mediasta, miten avun saannissa on saattanut kestää, jopa tunti ja pahimmissa tapauksissa, jopa enemmän. Jos tilanne on äärimmäisen vakava, niin odottelu saattaa olla kohtalokasta.

Miten suojelen itseäni ja lähimmäisiäni?

Vahva suositus kaikille ihmisille on hankkia Ensiaputarvikkeet niin autoon, kuin kotiin. Yksi yleisimmistä onnettomuudessa sattuvista vahingoista on kaularankaan kohdistuva vamma. Ensiapua odottaessa, on äärimmäisen tärkeää vakavan tilanteen sattuessa, saada vahingon kokenut uhri stabiiliin asentoon. Monesti kyse on minuuteista, joten tilanteeseen kannattaa varautua. Näihin vakaviin tilanteisiin suosituksena on käyttää rankalautaa. Rankalauta on käytössä mukava potilaalle ja varmistaa stabiilin asennon. Klikkaa tästä tilataksesi rankalauta netistä.

]]>
Yrityksen ensiapuvalmiudet kuntoon https://mistapikavippi.com/yrityksen-ensiapuvalmiudet-kuntoon/ Tue, 28 Dec 2021 07:30:00 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=69 Jokaisella yrityksellä, pienellä ja suurella, keskeisessä asemassa ovat ihmiset. Asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä työntekijät muodostavat dynaamisen kokonaisuuden, josta yrityksen tuotto lopulta saadaan. Näistä yksilöistä on pidettävä huolta. Yritysten ollessa kyseessä voidaan puhua myös velvoitteista, sillä työnantaja on tietyssä määrin velvollinen huolehtimaan ensiapuvalmiudesta.

Kouluttautuminen

Henkilökunnan säännöllinen kouluttautuminen on yksi yrityksen ensiapuvalmiuden tukipilareista. Suomessa ensiaputaitojen osaaminen on lähtökohtaisesti melko hyvällä tasolla, sillä jo peruskoulussa opetellaan tärkeitä ensiaputaitoja.

Suomessa ensiapukoulutusta järjestää mm. Suomen Punainen Risti. Kouluttajat itse ovat ensiluokkaisesti koulutettuja ja heidän osaamistaan pidetään yllä jatkuvasti. Punainen Risti järjestää jopa ensiapukilpailuja, joissa parhaimmat palkitaan.

Varustautuminen

Kouluttautumisen lisäksi välineiden tulee olla tarpeisiin sopivat. Pieni kioski ja suuryritys, jossa päivittäin liikkuu satoja ihmisiä vaikkapa erilaisilla telineillä, vaativat ensiapuvarustukselta ja -koulutukselta täysin eri asioita. Yrityksen kannattaakin pohtia, millaisia riskitilanteita saattaa tulla eteen ja varustautua sen mukaisesti. Tähän voi pyytää apua konsultilta.

Yllättävissä tilanteissa on tärkeää, että ensiapuvälineet ovat helposti löydettävissä. Selkeästi näkyvät symbolit ohjaavat paikalle sekä opastavat auttajaa, joka saattaa itsekin olla yllättävässä tilanteessa hermostunut. Kouluttautumisen jälkeen onkin syytä kerrata säännöllisesti oman yrityksen käytössä olevat ensiapuvälineet, jotta niiden sijainti tulee tutuksi sekä käyttötarkoitus selväksi.

Kouluttautumisen sekä asiallisen varustelun ja kertauksien myötä jokainen työntekijä yrityksessäsi tietää, mikä Ensiaputarvike milloinkin pitää ottaa käyttöön ja miten erilaisissa tilanteissa toimitaan.

]]>
Minustako kahvilanpitäjä? https://mistapikavippi.com/minustako-kahvilanpitaja/ Wed, 14 Aug 2019 14:42:51 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=61 Oman liiketoiminnan aloittaminen on kiehtova ajatus. Suunnitelmaa yleensä kypsytellään jonkin aikaa, jotta voi varmistua siitä, että kaikki tarpeellinen on otettu huomioon. Yksi hyvä tapa aloittaa yrittäminen on perustaa pienyritys alalla, jonka jo hallitsee. Vaikka yrittämisessä on aina odotettavissa yllätyksiä nurkan takana, niihin on helpompi varautua, mikäli ala on tuttu.

Asiat tärkeysjärjestykseen

Yrityksen perustamisessa on monta huomioon otettavaa vaihetta, mutta liika ei voida korostaa rahan sujuvaa liikkumista. Tärkeimmästä päästä neuvoja on: hanki toimiva maksujärjestelmä. Asiakas ei pidä siitä, että joutuu maksutilanteessa odottamaan suorituksen läpi menemistä. Lisäksi se antaa yrittäjästä harrastelijamaisen vaikutelman, mikä ei koskaan ole hyvää mainosta. Varsinkin uusi yritys luo maineensa tyhjästä.On ihmisiä, jotka haluavat maksaa käteisellä. Varsinkin pikkusummat. Käteisen rahan liikuttelu on kuitenkin melko hintavaa, ja järkevää olisikin rohkaista asiakkaita käyttämään korttimaksua. Vaikka tuntuisi, ettei pienessä yrityksessä kannata satsata isoja summia kassajärjestelmään, saattaa se kokonaisuudessa jopa säästää rahaa toimiessaan samalla varastokirjanpitona. Toimiva kassajärjestelmä ei ole pelkkä kassakone, vaan pitää silmällä kokonaisuutta.

Rahan pitää liikkua

On olemassa sujuvia kassajärjestelmiä, jotka sopeutuvat yhtä lailla pieneen kuin isompaankin yritykseen. Tarpeen mukaan se myös laajenee yrityksen mukana, ja sehän on kuitenkin aina yrittäjän pyrkimyksenä. Kahvilaa perustettaessa on hyvin tärkeää kartoittaa alan kilpailu alueella. Pitää selvittää, millaisia kahviloita lähistöllä on, ja mitä erilaista voi itse tarjota tuleville asiakkaille.Liiketoimintasuunnitelma kertoo paitsi kilpailutilanteen, myös budjetin. Kuluja pitää tarkastella realistisesti ja tulevaisuuteen katsoen, ettei tule säästäneeksi väärässä paikassa. Mikäli jonkun tarpeellisen tavaran tai asian hinta tuntuu korkealta, kannattaa pohtia, mistä saisi aikaa myöten epäilemättä aikaa ja rahaa säästävään systeemiin kuitenkin jostakin rahoituksen. Rahoitusvaihtoehtoja on tänä päivänä monenlaisia, joten kannattaa tutustua mahdollisuuksiin.

Yritä, erehdy ja etsi apua

Kahvilan perustaminen ei aina ole helppoa, ja on paljon huomioon otettavia asioita. Onneksi näitä voi tarkastella liiketoimintasuunnitelmassa. Kannattaa hankkia apua vaikkapa uusyrityskeskuksista, joissa on neuvontapalvelu. Toimivat kassajärjestelmät ovat leivonnaisten ja viihtyisän ympäristön lisäksi tärkeitä yksityiskohtia uuden kahvilayrittäjän alkutaipaleella. Taistelu asiakkaista on kovaa joka alalla, myös pullien ja leivonnaisten pehmeässä maailmassa.

]]>
Messuilla oman yrityksen tuominen esille https://mistapikavippi.com/messuilla-oman-yrityksen-tuominen-esille/ Fri, 24 Nov 2017 13:08:44 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=52 Erilaiset messut ovat tärkeitä tapahtumia yrityksille, sillä niillä on mahdollisuus tuoda esille omaa yhtiötä laajalle yleisölle tehokkaasti. Valtavassa eri yritykset yhteen kokoavassa tapahtumassa on kuitenkin myös mahdollisuus jäädä huomaamattomaksi, mikä riippuu paljosta muustakin kuin omasta sijoituksesta messuhallissa. Nappaa tästä hyviä vinkkejä siihen, kuinka erottua yritysmessuilla omaksi parhaaksesi.

Tee yrityksesi pöytä näkyväksi

Yksi tärkeimmistä tavoista erottua muista messuilla on tehdä oma pöytä selkeästi erottuvaksi muista. Esittele oman yrityksesi logo tehokkaasti ja suuressa koossa esimerkiksi bannereissa tai muissa pöytäsi läheisyydessä olevissa elementeissä. Jos yritykselläsi on jokin tunnusväri, käytä sitä hyväksesi kaikin mahdollisin puolin. Ihmisinä olemme visuaalisia ja uteliaita olentoja, joten kaikki, mikä kiinnittää huomiomme tarpeeksi tehokkaasti, saa meidät myös ottamaan selvää, mistä on kysymys. Voit käyttää hyväksesi myös musiikkia ja tehdä pöydästäsi muutenkin houkuttelevan näköisen. Varo kuitenkin yliampuvuutta, sillä se voi pelottaa arat suomalaiset pois. Jos olet kuitenkin ulkomaalaisilla yritysmessuilla, ole vapaasti niin räväkkä, kuin mahdollista ja omalle yrityksellesi soveliasta.

Käytä hyväksesi liikelahjoja

Yksi tapa vetää ihmisiä tutustumaan yritykseesi ja jäädä ihmisten mieliin on tarjota erilaisia muistamisia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi erilaiset kynät, heijastimet, karkit ja muut vastaavat. Lahjan ei tarvitse olla suuri, kunhan siinä on yrityksesi logo selkeästi näkyvissä. Suurellisia lahjojen ei tarvitse olla, ellei budjettisi ole todella suuri. Pienikin lahja muistetaan ja käytännöllinen lahja on mieluisa sen saajalle. Pienet esineet, kuten kynät, myös levittävät yrityksen logoa kädestä toiseen, sillä tutkimukset todistavat, että liikelahjoina saatuja kyniä käyttää hulppeasti yhtä henkilöä useampi ihminen ennen kynän päätymistä roskakoriin.

Huolehdi siisteydestä ja paikallaolosta

Siisteys on yksi tärkeimmistä asioista, mitä tulee oman pöytäsi puoleensavetävyyteen. Muista, että kaikki, mitä mahdolliset asiakkaat näkevät pöytäsi yhteydessä luovat kuvaa yrityksestäsi. Pidä siis huoli, ettei pöydän ympäristö ole likainen, olet itse siististi pukeutunut, pöydällä ei ole ruokaa tai ruuan tähteitä ja kaikki on muutenkin järjestyksessä. On myös tärkeää, että pöydän luona päivystää joku koko ajan. Kuka tahansa ohikulkeva voi olla mahdollinen yrityksesi tuleva asiakas, mutta jos pöydässä ei ole ketään paikalla asiakkaan kulkiessa ohitse, voi yhteydenottopyyntö jäädä saamatta.

]]>
Pikavipit – hyvä vai huono juttu? https://mistapikavippi.com/pikavipit-hyva-vai-huono-juttu/ Sat, 05 Aug 2017 08:00:53 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=8 Jotta omia menoja pystyisi rahoittamaan, pitää huolehtia siitä, että oma talous on tasapainossa, eli toisin sanoen menot eivät ole suurempia kuin tulot. Tuloja voi koittaa lisätä, tekemällä esim. jotakin osa-aikaista lisätyötä tai myymällä omaa tarpeetonta tavaraa pois netissä tai kirpputorilla. Jos tulojen lisääminen ei kuitenkaan onnistu, on silloin aika vilkaista menoihin. Jos näyttää siltä, että tulot jatkuvasti ylittävät menot, ja tämä on jatkunut jo pitkään, esim. vuoden, niin silloin on aika katsoa tarkemmin mihin rahat menevät. Kuinka paljon asuminen maksaa? Onko auto tarpeellinen, ja voisiko sitä käyttää vähemmän? Tuleeko ostettua turhaa tavaraa, tai ruokaa ja herkkuja, jotka jäävät jääkaappiin?Oma talouden suunnittelu on siis avainsijalla, ja tähän löytyy paljon apua internetistäkin, mm Marttojen. Talouden tasapainottamisesta huolimatta joskus kerta kaikkiaan tulee äkillisiä rahanmenoja, joihin eivät senhetkiset käteisvarat eivätkä säästöt riitä. Auto tai tärkeä kodinkone voi hajoa, perheeseen voi syntyä lapsi, tai sukulainen tai ystävä tarvitsee nopeasti rahallista apua. Tällaisia tilanteita varten on hyvä, että on olemassa joustavia rahoituspalveluja, joista voi saada rahantarpeeseen apua nopeasti.Yleisin tapa rahoittaa yllättäviä menoja on varmastikin luottokorttien ja -tilien käyttö. Parhaimmillaan luottokortti toimii talouden varaventtiilinä, josta voi tarpeen tullen ottaa rahaa käyttöön. Nykyään luottokorttilaskuja lyhennetään yleensä tietty määrä, esim. 10–15 % kuukausittain. Luottokortti on parhaimmillaan hyvä talouden yllättävien menojen vakuutus, mutta pahimmillaan se voi viedä käyttäjänsä maksuvaikeuksiin, siihen pahamaineiseen ”visa-kierteeseen”. Suurempia lainoja voi myös tiedustella eri pankeista ja rahoituspalveluista. Yleensä suuremman lainan, yli 1000 euron saamiseen on kuitenkin melko tarkat kriteerit: pitää olla todistettavasti vakituiset tulot, ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Monien kohdalla ei varsinkaan tämä ensimmäinen ehto täyty. Silloin kyseeseen tulevat pikalainat, jotka maksetaan yleensä takaisin muutamassa erässä.Pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto rahoittaa äkillinen rahanmeno, jos tämä rahantarpeen syy on sellainen, että se täytyy joka tapauksessa hankkia ennemmin tai myöhemmin, ja mielummin ennemmin. Erityisesti jos menon pitkittäminen aiheuttaa jatkossa todennäköisesti vain lisää rahanmenoja. Hyvä esimerkki tästä on vaikka se, että lykkää auton korjausta niin kauan, että auto hajoaa kokonaan. Vapaa-ajan ja huvittelunkin voi harkintaa käyttäen rahoittaa pikalainailla, mutta; ja tässä voi käyttää mainiosta sanontaa: kunhan se ei tule tavaksi.

]]>
Erilaista yritysmarkkinointia https://mistapikavippi.com/erilaista-yritysmarkkinointia/ Fri, 19 May 2017 09:14:10 +0000 https://mistapikavippi.com/?p=45 Tuotteiden markkinointi on hyvin keskeinen osa yrityksen toimintaa, ja ehdottomasti myös edellytys sen menestykselle. Laadukas tuote ja oikea hinta eivät yksinään takaa menestystä, sillä tuotteen on myös löydettävä oikea asiakaskunta sekä vakuutettava asiakas juuri kyseisen tuotteen valinnasta. Markkinointi on siis yrityksen avaintekijä, mutta onneksi tänä päivänä markkinointi on helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin sosiaalisen median räjähdysmäisen kasvun myötä. Digitaalisen median mahdollisuudet ovat miltei rajattomat, sillä ne tavoittavat tavalla tai toisella lähes jokaisen ihmisen. Mutta, kun mukaan lasketaan vielä perinteiset markkinointikanavat, onkin lista jo pitkä;

  • Promo-tuotteet Yksi perinteistä markkinointikanavista on erilaiset promo-tuotteet, joihin painetaan yrityksen logo tai nimi. Monasti kyse on pienistä ja helposti jaettavista tuotteista kuten kynät, t-paidat tai mukit, joita jaetaan asiakkaille vaikkapa messuilla tai markkinoilla.
  • Ilmaistuotteet Hyvin suosituiksi on viime aikoina tulleet erilaiset ilmaistuotteet, joita yritykset jakavat asiakkaille esimerkiksi internetin välityksellä. Tuotteen tilaaminen voi edellyttää myös osallistumista asiakaskyselyyn tai kirjautumista jäseneksi yrityksen sivustolle. Itse tuote on kuitenkin tilaajalle ilmainen ja samalla toimii tehokkaana markkinointikanavana yritykselle.
  • Sponsorointi Urheilun sponsorointi on myös vahvasti kasvava markkinointikanava. Urheilua seuraa miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, joten markkinointi sen välityksellä on tehokasta, ja samalla sponsoroiva yritys tukee urheilutoimintaa.
  • Sosiaalinen media Sosiaalinen media on edullinen ja samalla ehkä tämän päivän tehokkain markkinointikanava. Internetin välityksellä tavoittaa hyvin laajan yleisön, ja esimerkiksi Facebookin tai blogin välityksellä voi tieto levitä jopa ilmaiseksi. Yritykset voivat toki myös ostaa mainostilaa suosituilta sivustoilta, jolloin oikean kohderyhmän tavoittaa tehokkaimmin. Ohjeita nettimainontaan löytää esimerkiksi Yrittäjien kotisivustolta.
  • Messut ja tapahtumat Markkinoinnissa on kyse siitä, että tuote on näkyvillä ja esillä siellä missä ihmiset ovat. Perinteisiä tapaamispaikkoja ovat erilaiset messut ja tapahtumat, joihin kokoontuu ihmisiä juuri tietyn aiheen houkuttamina. Monasti messujen ideana onkin juuri järjestää kohtaamispaikka, jossa tietyt tuotteet löytävät oikean asiakkaan.
]]>