Hyviä tapoja rahoittaa hankintasi
RSS icon Home icon
 • Elämässä sattuu ja tapahtuu

  Posted on February 16th, 2022 Miss Cecelia Feil No comments

  Onnettomuuden hetkellä ensihoito on äärimmäisen tärkeää. Onnettomuuksia sattuu valitettavan usein ja monesti itsestä riippumattomista syistä. Jokaisen on hyvä varautua jollain tavalla onnettomuuksien varalle.

  Useimpia meistä on kohdannut elämän aikana jonkinlainen onnettomuus. Oli sitten kyseessä vaikkapa auto-onnettomuus tai naapurin tippuminen katolta kattoremonttia tehtäessä. Kuinka moni meistä voi rehellisesti sanoa, että autosta tai kotoa löytyi silloin sopivat hätävarusteet onnettomuutta varten?

  Nykypäivänä autojen vakiovarusteisiin kuuluu ensiapupaketti. Onneksi suurin osa auto-onnettomuuksista on lieviä ja usein tämä ensiapupaketti riittää näissä tilanteissa. Valitettavasti joskus tilanne voi olla huomattavasti vakavampi, ja sillä hetkellä tilanne olisi vaatinut muutakin kuin sideharsoa ja teippiä.

  Yleensä ambulanssi saadaan tapaturman sattuessa paikalle melko nopeasti. Kuitenkin valitettavasti saamme jatkuvasti lukea mediasta, miten avun saannissa on saattanut kestää, jopa tunti ja pahimmissa tapauksissa, jopa enemmän. Jos tilanne on äärimmäisen vakava, niin odottelu saattaa olla kohtalokasta.

  Miten suojelen itseäni ja lähimmäisiäni?

  Vahva suositus kaikille ihmisille on hankkia Ensiaputarvikkeet niin autoon, kuin kotiin. Yksi yleisimmistä onnettomuudessa sattuvista vahingoista on kaularankaan kohdistuva vamma. Ensiapua odottaessa, on äärimmäisen tärkeää vakavan tilanteen sattuessa, saada vahingon kokenut uhri stabiiliin asentoon. Monesti kyse on minuuteista, joten tilanteeseen kannattaa varautua. Näihin vakaviin tilanteisiin suosituksena on käyttää rankalautaa. Rankalauta on käytössä mukava potilaalle ja varmistaa stabiilin asennon. Klikkaa tästä tilataksesi rankalauta netistä.